Vad kan vi erbjuda dig och ditt företag


 

 

PC-ServicePC-Service

Snabb och professionell service av din trasiga dator.

Vår gedigna kunskap och erfarenhet inom hårdvara och operativsystem i kombination med automatiserade verktyg för felsökning gör att vi snabbt och effektivt kan komma fram till och reda ut de fel som du har råkat ut för.

Vi erbjuder dig som kund allt ifrån nyinstallation och tillbyggnad i ditt nätverk med såväl fasta installationer till temporära lösningar.

Har du råkat ut för problem på din arbetsplats eller i ditt hem och behöver snabb hjälp? Ring oss så hjälper vi dig snarast möjligt. Vi har lång erfarenhet av platssupport och kan hjälpa dig med de flesta fel du kan tänkas råka ut för.VirusrensningVirusrensning

Vi hjälper dig om du råkat ut för virus och andra oönskade program.

Du lämnar in din dator till oss och hämtar den när den är färdig, alternativt att vi hämtar datorn hos er.

När vi genomför en virusrensning så använder vi oss av ett antal olika rensningsprogram, detta medför att det kan bli en utdragen process beroende på typ av Virus/Malware/Spyware. Av den anledningen kan vi inte göra detta på plats hos er utan behöver ha datorn hos oss där vi har bättre kontroll samt att datorn får genomföra genomsökning och rensning ordentligt.

 

 

Fjärrhjälp

 

Fjärrhjälp

Framtiden inom IT Support.

Vi kan på ett säkert och bra sätt styra din dator från vårt kontor utan att behöva sitta framför din dataskärm. Detta innebär att de flesta problem som du råkar ut för kan lösas direkt och över nätet.
Detta är det minst kostsamma sättet för dig och även det smidigaste.

250 kr per påbörjad 15min period
(De allra flesta fel löses inom den första 15 min perioden,
förutsätter en fungerande internetuppkoppling).

Här kan du ladda hem programvaran du behöver för att få tillgång tjänsten.

 

Windows klicka här >>
Mac OS X klicka här >>

 

Övriga tjänsterÖvriga tjänster

Vi erbjuder även andra tjänster i from av exempelvis nätverksinstallation, konfigurering av routrar och brandväggar. Vi kan hjälpa till med inköp och installation av nätverksbaserade kamerabevakningssystem. Vi skapar hemsidor enligt dina önskemål. Vi kan erbjuda underhållsavtal både till privatpersoner och företag.

Ett exempel på detta är att vi kommer överens med dig om ett lämpligt tidsintervall då vi kommer och fysiskt rengör din utrustning för att säkerställa en så lång livstid som möjligt av din IT utrustning. Vi går även igenom din dator och kontrollerar så att du har en virusfri miljö att jobba i. Vi tar hand om uppdateringar, både operativsystems samt drivrutiner och firmware uppdateringar.

Givetvis har vi också en lång erfarenhet av Microsoft's serverplattformar och kan hjälpa dig med alla servrar från NT4 - 2008

Kontakta oss för vidare info och prisförslag.

 

 

Ytterligare info och tjänster


Vår idé är att du aldrig skall behöva känna att det kostar för mycket att reparera din dator.

När du som privatperson lämnar din dator till oss så uppgår aldrig arbetskostnaden till mer än 950 kronor. Oavsett om det innebär en mängd arbetstimmar för oss.

Hemsupport

Givetvis gör vi hembesök om du så önskar, vi ser till så att samtliga datorer i hushållet fungerar som dom skall och hjälper dig även med backuplösningar och service av din skrivare.

Hämtservice

Om du inte har möjlighet att vara hemma vid servicetilfället kan du boka in upphämtning och lämning av din utrustning.